Sheldon, geboren op Curaçao met dans in zijn bloed. Zijn carrière starte als atleet, maar na een blessure ruilde hij zijn veldschoenen in voor danssneakers. 

In de club vond hij zijn liefde voor dans en ontdekte de wereld van freestylen. Na een aantal jaren te hebben geschitterd op de dansvloer wilde hij toch meer en ontwikkelde hij zich op het vlak van techniek en choreografie. 

Als snel nam hij de lessen over van zijn dansleraar en nam zijn carrière als danser een lift.  Hij deed internationale optredens en werkte als choreograaf voor grote shows.  Hij danste voor bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Ook zag je hem op grote podia , o.a. TMF Awards en in videoclips van o.a. Do.

De laatste jaren is Sheldon vooral bekend als Master Trainer voor Salsation. Zo vliegt hij heel de wereld over om mensen het vak van DanceFitness presenter te leren. Altijd vol energie!

"The energy! The Moves! When i feel the music nothing can stop me. And i want to take you with me on that great feeling of dance!"