Masters

Elke week sta jij te knallen. Mensen motiveren en in beweging zetten is jouw missie. Als jij binnenkomt beginnen jouw deelnemers spontaan te klappen en gaat er in gedachten een confetti-kanon af. Jij zet de zaal op z’n kop, jij bent de master! Wil jij jouw magie nu wel eens delen op een groot podium? Geef je nu op en geef les tijdens de Showdown!

Showdown Masterclass

Let's get the party started

Tijdens de finaledag van de Dance Fitness Showdown kunnen deelnemers en publiek meedoen met een knallende masterclass. Wie zijn de masters? Jij natuurlijk! Ben jij Dance Fitness instructor en zie jij jezelf al shinen op dat grote podium? Meld je dan snel aan! Jouw video plaatsen we in onze Showdown Gallery en het stemmen kan beginnen! Heb jij de meeste stemmen of vindt onze jury jou geweldig? 

Dan geef jij les en verover jij een felbegeerde podiumplek in onze Showdown Masterclass!

Extra info

 • Opgave van 1 hoofdinstructor (max 2 shadowers)
 • Om je te kwalificeren voor de finale stuur je per instructor 1 video in met een door jou uitgekozen track en choreo en rekening houdend met onze basic rules 
 • Jouw video komt in onze online Showdown Gallery. Het stemmen kan beginnen! 
 • Jouw video wordt bekeken door onze geweldige en professionele jury.
 • Als we de stemming sluiten ontvang je een feedback rapport van de jury en worden de winnaars bekend gemaakt.
 • Er gaan 10 instructors door naar de finale . 8 Instructors gaan door op basis van stemmen, 2 instructors worden gekozen door de jury. 
 • De winnaars geven één track in de Showdown Masterclass tijdens de finaledag. 

Contact Us

Follow Us:

  CAPTCHA code:
  captcha

  Ben je geen robot? (ook al zijn jouw robotmoves uitmuntend!)Voer dan ajb bovenstaande CAPTCHA code in en druk op “Verzenden”